HTML

NCR4

Nincs leírás. Mondom nincs leírás.

Friss topikok

Címkék

átverés (3) lehúzás (3) life (3) lifepak (3) mlm (3) nu (3) nuskin (3) pak (3) paklife (3) pálmatex (3) parasztvakítás (3) pharmatex (3) skin (3) skinnu (3) Címkefelhő

A reklám helye, a Live Pakk

2012.01.08. 15:59 MD_Soneji

Egy érdeklődés nyomán megkaptam a Lifepakk hatóanyag tartalmát. Gondoltam készítek  egy összeállítást azzal a céllal, hogy kiderüljön mennyibe kerülne ugyanazokat a hatóanyagokat beszerezni a "normál piacról". A teljes csomag napi 574 Forintba kerül, azaz harminc napra 17220 Forintot számolhatunk. Erre könnyen azt mondhatja egy nuskin párti, hogy 800-2800 forintot csak megér, hogy egy helyről, macera nélkül megkapjuk a terméket. Csakhogy a helyzet ennél jóval árnyaltabb. Ez az összeállítás ugyanis a hatóanyagokat tekintve mindent tartalmaz, amit a Lifepakk, a mennyiségeket tekintve pedig, általánosan jóval többet, mint a Lifepakk. Csak egy példa: Luteinből a Lifepakk 2 mg-ot tartalmaz, ami kb. viccnek elég. Az összeállítás 20 mg-ot. Továbbá több olyan, fontos hatóanyag is van benne, ami a Lifepakkba valahogy nem fért bele. Ráadásként gondoljatok bele abba, ha ezt mind egy gyártó, egy termékbe csomagolná, az vajon mennyivel lenne olcsóbb? 14-15 000 Forint havonta? És annyin még ugyan úgy betegre keresné magát.

És igazából van valami, ami még szintén nem tiszta nekem a nuskin lifepakkjával kapcsolatban. Az ismerőseim havi 18 000 Forintot költenek rá, a nuskin oldalán 23 457 Forintba fáj egy havi adag, a lifepak.net weboldalon 20 556 Forintba mérik. Ráadásul emlékeim szerint az ismeretségem csak napi egy csomagot eszik, nem tudom, hogy a 18 000 Forintért 60 csomagot, avagy 30-at kap-e.

Mindenesetre én eleve napi két Lifepakk csomag mennyiségeivel számoltam, ami még a legbarátibb áron is 600 Forint naponta. Tehát az alábbi összeállítás minimum ugyanannyiba kerül, viszont jóval, kategóriákkal többet ad.

Viszont ha nem ragaszkodunk az "extrákhoz", csupán annyit kell tennünk, hogy megállunk az első négy terméknél, a Century Formulából pedig napi egyet veszünk be. Így 222 Forint lesz a napi költségünk. A továbbiak is hasznosak lehetnek, de gondoljunk bele, azok nem véletlen kapnak helyet külön készítményben. Az ok egyszerű, átlagos, hobbi szinten sportoló embereknek nincs igazán szükségük rájuk. Nem véletlen az sem, hogy testépítőket, sportolókat kiszolgáló helyről szerezhetők csak be. És ugye mondanom sem kell, a Lifepakkban ezek a hatóanyagok inkább csak nyomokban vannak jelen. Ez egy sportolónak édes kevés, egy átlagembernek meg fölösleges. De aki hisz benne, szedje, költségekben még mindig ugyan ott van, éppen csak használható mennyiséghez is jut. És ez utóbbin van a hangsúly.

 

 le szegényesen szerkesztett táblázat

Termék                                 Kiszerelés      Ár/csomag    Ár/tabletta
Century Formula vassal                    130              2990              46 /2
Scitec Nutrition Multi-Pro Pak             30              4990         166.33
drlenkei.hu Alga-mix                        100              1995              20
jkvitamin.hu C vitamin                      150              1995           13.3

Zöldtea kapszula                              60              1390             23
drlenkei.hu Lutein 20 mg                   120              4332           36.1
VITA-CAPS Likopin kapszula                60              3009            100 /2
Dymatize ALPHA LIPOIC ACID              90              4347             48
Ultra-erős B-vitamin komplex             100              3810             38
Twinlab Quercetin+C                         50               4150             83

 le linkek

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=7647

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6891

http://www.drlenkei.hu/component/page,shop.product_details/flypage,flypage_lenkei/product_id,138/category_id,31/option,com_virtuemart/Itemid,107/

http://jkvitamin.hu/termek/c-vitamin-1000mg/osszetevok/

http://www.naturvitamin.hu/healthy-america-z%C3%B6ldtea-kapszula-275mg-60db-p-70.html

http://www.drlenkei.hu/component/page,shop.product_details/flypage,flypage_lenkei/product_id,267/category_id,31/option,com_virtuemart/Itemid,107/

http://bolthely.hu/arcanum/id/02027_VITA-CAPS_Likopin_kapszula_60x

http://www.sportika.eu/255-inzulin-szabalyozok/2455-alpha-lipoic-acid-90-kapszula.html

http://www.scitec.hu/product.php?ver=1&name=essentials_b-100

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5457

4 komment

Címkék: skin life mlm átverés parasztvakítás lifepak lehúzás nu nuskin pharmatex pak paklife skinnu pálmatex

A bejegyzés trackback címe:

https://ncr4.blog.hu/api/trackback/id/tr803528838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BurnBaby 2012.04.20. 09:19:41

@MD_Soneji:

Megnéztem, amit írtál - szép munka. Látszik, hogy tettél bele időt és energiát is :)

Ugyanakkor van itt egy tanulmány, amelyet a saját területükön szakértőnek tartott hölgyek/urak a LifePak dupla-vak klinikai tesztje során általuk tapasztaltakról írtak.
www.nuskin.com/global/library/pdf/products/lifepak_clinical.pdf

Akik ehhez adták a nevüket:
- Ishwarlal Jialal, M.D., Ph.D. www.ucdmc.ucdavis.edu/pathology/our_team/faculty/jialalI.html
- Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
www.shaklee.com/company_lead_csmidt.shtml
- Richard. J. Seidehamel, M.S., Ph.D. - online életrajzot nem találtam, Jack L. Beal Postbaccalaureate Alumni Award díjazott www.pharmacy.ohio-state.edu/alumni/awards/past_recipients.cfm
- Sridevi Devaraj, Ph.D., DABCC, FACB
www.bcm.edu/pathimmuno/index.cfm?pmid=21282

Most azon gondolkodom, hogy Neked higgyek, vagy nekik, hiszen Te is azt állítod, hogy ugyanezt össze tudod rakni úgy, hogy olcsóbb lesz, de nem lesz kevésbé értékes. (Itt jegyzem meg, hogy a LifePak dobozán feltüntetett hatóanyag tartalom 1 csomagra vonatkozik, az ajánlott napi adag pedig 2 csomag. Ennek megfelelőan a dobozban 60 csomag található. A termék ára 18 044 Ft, azaz napi 601 Ft.)

Tehát nyilván Te is úgy állítottad össze mondjuk a csontrendszer támogatását célzó tápanyagokra vonatkozó ajánlatodat, hogy megfelelő arányban legyenek benne alapvető csontépítő ásványok, mint a Kálcium (500 mg) és Magnézium (250 mg), aztán ezek anyagcseréjét a csontban szabályozza megfelelő mennyiségű D Vitamin (400 IU), a K vitamin (40 mcg) tegye lehetővé a Ca bejutását és a szója isoflavonoidok (10 mg) annak anyagcseréjét a csontban, a szilikon (3 mg) biztosítsa a csont számára a kollagét, a bór (3 mg) pedig állítsa be a csont sejt optimális működését. Utána ugyanígy végignézted az emésztőrendszer (gyomor, bélhuzam, máj, epe, lép, hasnyálmirígy), a szív- és érrendszer, az immunrendszer és az inzulinháztartás sejt- sőt DNS szintű védelméhez szükséges optimális antioxidáns és mikrotápanyagszükségletet. (A fentieket Dr. Sebestény Tamás PhD. a frankfurti J.W. Goethe Orvosegyetem professzora előadásából emeltem ki. Nem Nu Skin értékesítő, azonban elkötelezett híve a Pharmanex termékeinek.)

Meggyőződtél róla, hogy minden általad ajánlott termékek minden hatóanyaga megfelelő forrásból származik, hogy biztosan nem tartalmaznak káros vagy mérgező anyagokat, hogy a gyártócégek a feldolgozás során a növények megfelelő részeit használják fel a megfelelő módon, és hogy minden legyártott egységben utólag is ellenőrzik, hogy a termék minden egyes kapszulájában azonos mennyiségű aktív hatóanyag legyen.

A Nu Skin 75 tudóst foglalkoztat főállásban 3 kutató- és fejlesztő központjában (Provo, USA; Peking, Japán; Sanghaj, Kína) és 15 fős tudományos tanácsadó testülete van. Egyetemi partnerei többek között a Sanford, a Harvard, Purdue-i, a Kansasi-, a Kolumbiai-, és a Pekingi Egyetemek. Ezekről itt tájékozódhatsz: www.nuskin.com/content/nuskin/hu_HU/corporate/company/science.html.html

Mivel épp ráértem, megnéztem az általad ajánlott táplálékkiegészítők gyártócégeinek a hátterét is. Íme, amit találtam:

- Swanson Health Products - www.swansonvitamins.com
Tudományos testülete négy orvosból (MD) áll, a termékfejlesztés módszeréről nem találtam információt a honlapon. Minőségbiztosítási rendszere van és külsőleg auditált. Tudományos tanulmányt vagy klinikai tesztet nem találtam, csak hivatkozást új termékeik bevezetéskor egyes alkalmazott hatóanyagok egészségre gyakorlot jótékony hatásait igazoló klinikai tesztekre.
- Dymatize - www.dymatize.com
Tudományos testületről információt nem találtam, a többiben megegyezik a Swansonról írtakkal.
- Scitec Nutrition - www.scitecnutrition.com
A honlapon azt találtam, hogy laboratóriumi teszt garancia van, az anyagaikban hivatkoznak is egy bizonyos Scitec Research Lab™-re, de nem találtam ezen túl semmi információt, hogy mi ez, hol van, kik végzik a tesztelést és milyen módszerekkel.
- Dr. Lenkei Vitamin - www.drlenkei.hu (Tisztelem a doktor úrnak Cenzúrázott egészség című könyve miatt.)
- Jó Közérzet Központ - www.jkvitamin.hu
- Healthy America - www.healthy-america.com
- Arcanum Webpatika - www.bolthely.hu/arcanum
Ezek esetében semmilyen hátteret nem találtam, hogy a készítményeket kik, milyen módszerrel, milyen alapanyagból és folyamattal állítják elő. A termékfejlesztéssel kapcsolatos információt, tudományos tanulmányt vagy klinikai tesztet szintén nem találtam.
Ez így első ránézésre nem tűnik egyenértékűnek. Kérlek tehát jelezd, mivel tudod alátámasztani, hogy az általad ajánlott 501 Ft/nap árú (tehát a rendszeres fogyasztóknak járó 20% levásárolható hűségponttal ugyanannyiba kerülő) kombináció valós és kívánt eredményeket produkál. Segítségedet előre is köszönöm. Addig maradok tisztelettel elkötelezett Nu Skin termékhasználó.

MD_Soneji 2012.04.20. 10:33:13

@BurnBaby:

A teljesség igénye nélküli válaszom:
AD1 Maradj elkötelezett nuskin felhasználó. Egészségedre.

AD2 Én senkinek nem mondtam, és nem is mondom, hogy ez az összeállítás hatékonyabb, jobb, mint a lifepakkotok. Ellenben a tények: ugyanannyiba kerül, és a lifepakk nevetséges mennyiségeit finoman szólva lekörözi. Volt már olyan, akiben ennek nyomán felmerültek bizonyos kérdések.

AD3 Amikről nem találtál semmit, azokról semmit nem találtál. Nem kellett volna túl mélyre ásnod, a JK Vitamin és a Lenkei-féle termékeknek is van minősítése, nem is akárhonnan, ami azt illeti. A lifepakkot csak ti fényezitek orrba-szájba.

AD4 Amíg az általam említett cégek többé-kevésbé kikezdhetetlen renoméval rendelkeznek, a nuskin kivívta még a Magyar Orvosi Kamara ellenszenvét is, ami persze csak a jéghegy csúcsa, a jelenleg is tartó vizsgálatok mellett. A scanneres baromkodás egy nyilvánvaló hazugság, amit pókerarccal adnak el a kedves hálózatépítőitek. Ezek mellett mennyi hitele van annak, hogy volt pénz megvenni pár PHD-s véleményét?

Sum:
Felnőtt ember kénytelen elkötelezni magát bizonyos dolgoknak. Ha az egy amerikai nagyvállalat, akkor a legkevesebb, hogy fizessen jól, és szolgáltasson is valamit, ne csak álmokat. Én maradok annyiban, hogy vásárolok bizonyos helyeken, mert átgondoltam a lehetőségeimet. Ez utóbbit javaslom mindenkinek.

Ps.
Kósa L. Adolf meggyőzőereje konvergál a nullával.

MD_Soneji 2012.04.24. 02:04:00

A törölt hozzászólásra röviden.
Nem fogok időt és energiát áldozni erre. Az okok: túl sokszor játszódott már le hasonló. A 400+ hozzászólásban már szinte minden elhangzott, de mindig jön valaki, aki újrakezdené az egészet. Ha egyáltalán külön személyekről van szó... De erre már kitértem egyszer.

Ismerem az ilyen magas lóról, a másik személyiségét kikezdő, leereszkedő stílust. Nincs kedvem hozzá. Ahogyan a tipikus tárgyalástechnikai manőverekhez sem. Az idemásolt levelezés és társai a milliomos hittársaiddal. Aki nem mellesleg saját bevallása szerint is csak bohóckodni járt ide.

Egy dolgot ezzel kapcsolatban még kiemelnék.
"Én is úgy tudom, hogy néhány éve egyes Nu Skin üzletépítők hivatkoztak egy, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) honlapján közzétettek cikkre a szkennerről, mint a MOK ajánlására."

A csúsztatás, a félremagyarázás tipikus példája. "egyes Nu Skin üzletépítők" igaz? Madarat tolláról...
Nem, nem néhány renitnes elem túlzó magánakciójáról volt szó. Gyakorlat volt, valószínűleg oktatás révén is terjedt. De persze ha bukta van máris lehet "egyes" üzletépítőkről beszélni, ki van ez találva kérem...

További kérdések helyett tehát:
csak annyira vagy hiteles mint az, aki bohóckodni jár ide, aki nyilatkozattételt csikar ki az Orvosi Kamarából a röhejes hazugságaival, aki vitalitás-génekről hantázik, és aki... úgy általában hálózatépít.

get_forester 2012.05.19. 21:41:41

@BurnBaby: (Provo, USA; Peking, Japán; Sanghaj, Kína)

Csak a kötözködés végett. Peking nem Japánban van, hanem Kínában, Beijing-nek hívják helyiül.

Amúgy neked drukkolok :D
süti beállítások módosítása